DoctorUHP

Про проект

Данна послуга доступна для співробітників фірм ПІК ГРАНТ.
Детальніше з умовами регістрації і використання послуги можно ознайомитися на внутрішньому сайті організації.


Угода на обробку персональних даних

Згідно Закону України "Про захист персональних даних", заповнюючи дані реєстраційної форми та проставляючи відмітку про ознайомлення з цією політикою збереження конфіденційності та обробки персональних даних (далі - Політика конфіденційності), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку.

Ви також погоджуєтеся з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки і тільки у випадках, передбачених цією політикою конфіденційності та / або законодавством України.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Ваших персональних даних. Ця Політика конфіденційності - правила, якими користуються всі співробітники нашої компанії, і регламентує збір та використання персональних даних, які можуть бути запитані / отримані при реєстрації на Сайті.


Обсяг персональних даних

При реєстрації на Сайті і заповненні реєстраційної форми, Ви надаєте для обробки своїх персональних даних - зокрема, ім`я, номер телефону, e-mail, логін, пароль тощо.

Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, які їх надають свідомо і за власним бажанням.

Як зареєструватися?

Правила регістрації описані в новинах на внутрішньому сайті організації

Детальніше »